Vil ha folk i husan

- Selg eiendommen til de som vil bo her fast, og bygg heller ei hytte. Magnar Bjørknes har ordet i Politisk hjørne, og dette er hans oppfordring til utflyttede som beholder barndomshjemmet kun som feriebolig.

Magnar BjørknesHer er friluftsmannen på tur med sønnen Sander (6).
 
- Ta en runde med dere selv og spør om det ikke hadde vært bedre med folk i "husan" hele året enn at dere skal bruke mye av ferien på vedlikehold, sier han blant annet i sitt innlegg.
 
Bjørknes har i alle år vært opptatt av likerett i samfunnet. - Jeg har stort sett vært tillitsvalgt så lenge jeg har jobbet, sier han. At innbyggerne i hele kommunen skal ha det samme tjenestetilbudet er også viktig for ham.
 
 
Du finner Politisk hjørne som eget punkt i venstremenyen. Dette er en mulighet til å bli kjent med personen bak navnet og partiet. I politisk hjørne skriver de folkevalgte om saker som engasjerer dem.
 
Nå har 20 av de 21 representantene bidratt med innlegg, og det blir en pause til etter sommerferien. Da starter vi opp med ny runde.
 
NB! Det er mulig å kommentere innleggene i Politisk hjørne, se helt nederst i artikkelen. Du kan også kommentere tidligere innlegg, som er flyttet ut til høyre for hovedinnlegget.
 
 
 
 
 
 
Sist oppdatert den 09. september 2015