Viser på Bakeriet

Tirsdagstilbudet på Aktivitetshuset Bakeriet har slått godt an. Neste gang er 10. mars, og da skal John Kristian Karlsen synge viser kl. 11.30.

John Kristian Karlsen med gitar Foto Sveinar Aase
John Kristian Karlsen er en allsidig sanger. Han behersker hele spekteret fra folkelige viser til opera, og har et særeget publikumstekke. På lunsjkonserten på Bakeriet tirsdag 10. mars kl. 11.30 er det viser som står på programmet, og han akkompagnerer seg selv på gitar. Foto: Sveinar Aase.
 
Annenhver tirsdag er det åpent hus ï de tidligere bakerilokalene på Straumen som er ombygd til aktivitetshus. Navnet er beholdt, siden bakeri og duftende bakst gir assosiasjoner til et  lunt og trivelig miljø. Det er åpent kl. 10.00-14.00, med lunsjkonsert eller kåseri som et fast punkt kl. 11.30. Kommunens aktivitetsbuss kjører fra Kvarv/Nordfjorden og fra Røsvik, og det er hyggelig om folk tar med seg håndarbeid eller annen hobbyaktivitet når de kommer.
 
Rammen rundt dette tilbudet er det ildsjeler i lag og foreninger som står for, med salg av kaffe og vafler. Første gang var det Eldres Venner som var arrangør. Deretter fulgte Tørfjorden Sanitetsforening, og 10. mars er det pensjonistforeningen ved Elkem Salten som stiller opp.
Sist oppdatert den 09. september 2015