Åpne forestillinger kun i Sørfold

Uendelig Teater feirer 10-års jubileum og gir seg selv i gave til publikum. I samarbeid med Nordland Teater kommer de til Rådhussalen på Straumen med "Fucking Beauty" 6. mars.

Om formiddagen blir det skoleforestillinger, og om kvelden inviteres det til to åpne forestillinger: Kl. 18.00 vises "Fucking Beauty the fairytale", der dans er det sterkeste virkemiddelet. Her medvirker Rebekka Nystabakk og Kristin Holand som skuespillere og dansere.
 
Kl. 20.15 framføres monologen "Fucking Beauty og katten Johan" med Rebekka Nystabakk.
 
Maja Zakariassen har regien på begge forestillingene. Med andre ord er Sørfold sterkt representert i dette prosjektet. Hver av forestillingene varer i ca. 45 minutter, og billettprisen er kr. 80.- pr. forestilling for alle. Billetter ved inngangen.
 
Det er kun Sørfold som er så heldig å få åpne forestillinger, ellers er dette en ren skoleturné.
 
I pausen mellom stykkene blir det åpent på biblioteket, med enkel servering/kaffespleis.
 
Med Fucking Beauty ønsker ikke Uendelig Teater å gi noen svar, men å få publikum til å stille spørsmål selv. De ser og forteller ut fra et kvinneståsted, men betrakter problemstillingene som universelle. Vi møter tre jenter med sterkt engasjement, og forestillingene viser fysisk kamp, indre kamp og global kamp.
 
Sist oppdatert den 09. september 2015