Plakat til The Ramblin' man

Som varmt hvetebrød

Da forhåndssalget for The Ramblin’ man startet i november i fjor, var responsen overveldende.

220 billetter til siste forestilling med fest rant ut på utrolige 11 minutter, og de andre forestillingene selger også bra.

Nå er det klart at ny og bredere nødutgang i Rådhussalen kommer på plass i tide, og dette gjør at arrangørene har anledning til å utvide salkapasiteten.

40 ekstrabilletter til The Ramblin’ man lørdag 7. februar kl. 20.00 med påfølgende fest blir lagt ut fredag 9. januar kl. 09.00.

Siste: De 40 ekstrabillettene rant ut på 2 minutter. Så ringte en kunde som ved en feil hadde kjøpt 12 i stedet for 6, og disse ble annulert, slik at det fortsatt er 6 ledige.

NB! Det er fortsatt ledige billetter også til fredag, og til familieforestillingen på lørdag.

Billettene kan kjøpes via nettet eller over disk på servicekontoret.

Anbefaler nettkjøp

–  Men når det gjelder de 40 ekstrabillettene vi antar det blir rift om, vil vi anbefale folk å kjøpe på nettet. Dette fordi det kan være mange som sitter klar med PC eller telefon så snart klokka har passert 09.00, og ebillettsystemet har kapasitet til å betjene mange samtidig.

 Uansett hvor tidlig man stiller seg i kø ved døra til servicekontoret, kan man derfor risikere å bli for sen, men dette er det umulig å vite på forhånd, sier kultursjef Bente Braaten.

KJØP BILLETT

(Hivs du klikker på linken før 9. januar kl. 0900, vil det stå fullt på siste, men dette endres så snart antallet er utvidet).

For info om forestillingen, medvirkende, klokkeslett og priser, se tidligere artikkel:

The Ramblin’man