Distriktsmusikerne f.v. SveinarAase og John Kristian Karlsen får med seg Reidar Waage på bass og inviterer til folkelig konsert.

Torsdag 23. mai kl. 19.30: Se min ild i mørke brenner. Pubkonsert med kjente og kjære sanger fra fordums tid, ungdomshuset på Kvarv.

John Kristian Karlsen vokste opp på Strøksnes med skillingsviser, taterviser og folketoner som fast innslag i kosten. Sammen med Sveinar Aase (trekkspill/piano) og Reidar Waage (kontrabass) byr han på en utradisjonell og folkelig konsert hvor de sitter sammen med publikum som på en irsk folkemusikkpub.

De har gravd i Nasjonalbibliotekets arkiver og funnet glemte folketoner fra Djupvik og Gyltvik som de sper på med mellom sanger om drap og umulig kjærlighet.

 Dørene åpner kl. 19.00. Salg av lapskaus og drikke. Skjenkebevilling og aldersgrense 18 år. Inngang kr. 150. Arr.: UL Vaaren.

KJØP BILLETT

Fredag 24. mai kl. 19.30: Se min ild i mørke brenner. Pubkonsert med kjente og kjære sanger fra fordums tid, ungdomshuset på Strøksnes.

Dørene åpner kl. 19.00. Enkel servering og drikke. Skjenkebevilling og aldersgrense 18 år. Inngang kr. 150.  Arr.: UL Vårsol.

KJØP BILLETT

Forhåndssalg til begge konserter også på servicekontoret, Rådhuset.

Billettsalg i døra fra kl. 19.00 på begge konserter.