Mulig å låne utstyr

Kommunens utstyrssentral på bblioteket har noe utstyr til utlån, både hjelmer, slålamski, staver og støvler.  Det er viktig at de som ikke har utstyr selv, tar kontakt for nærmere avtale.

Turen går med kommunens minibuss, og reiseleder er Ole-Anders Seines som du ser på bildet med noe av utstyret. Han er også ansvarlig for utstyrssentralen.

Utgiftene dekkes

Kulturkontoret disponerer statlige inkluderingsmidler, og dekker utgifter til heiskort for alle deltakerne som får plass. Bussturen er også gratis, men deltakerne må ordne seg med mat og drikke selv, enten medbrakt eller handle i kaféen.

Praktisk informasjon:

Tid og sted: Oppmøte på Rådhusplassen utenfor biblioteket tirsdag 3. mars kl. 10.00. (Bakken åpner kl. 11.00)

Antall plasser: 13. Deltakerne får plass i den rekkefølge de melder seg på, og får e-post fra kulturkontoret. Her gjelder det å være rask!

Turen er for: Ungdom fra Sørfold, fra 7. klasse til 18 år.

Påmelding: På skjemaet nederst i artikkelen senest 20. februar.

Vil du låne alpinutstyr? Foresatte bes kontakte Ole-Anders Seines, tlf. 468 14 276, for nærmere avtale om dette.

Aktiv vinterferie

Onsdag 4. mars blir det filmkveld på biblioteket, og torsdag 5. mars er det aktivitetskveld i Seljeåsen.  

I tillegg er det vanlig åpent på biblioteket mandag og torsdag kl. 10.00-15.00 og onsdag fra kl. 14.00. Disse dagene vil bibliotekleder finne fram spill og annet for barn og ungdom, i anledning skolenes vinterferie.

Oppdatering 6. februar: Turen er nå fulltegnet. Hvis du ønsker å stå på venteliste i fall noen trekker seg, ber vi om at foresatte sender en e-post til kultur@sorfold.kommune.no