For å få kontakt med servicekontoret og de andre kontorene på Rådhuset har du flere muligheter nå mens den fysiske døren er stengt:

Telefon: Ring enten 75 68 50 00 og bli satt videre, eller ring direkte til den du ønsker å snakke med, nummerne finner du her:

Telefonkatalog Sørfold kommune

I tillegg kan du sende e-post, til post@sorfold.kommune.no for formelle henvendelser og brev, og du kan sende e-post direkte til de ulike saksbehandlerne for spørsmål. Deres e-postadresser står i telefonkatalogen som det linkes til over.

Tilgjengelig for chat

På forsiden av hjemmesiden er det en grå «boks» merket med

Spør oss direkte! Start nettprat.

Via denne kan du chatte med servicekontoret.

Så har vi kontaktskjema på hjemmesiden som er veldig greit å bruke hvis du ikke vet hvilket kontor eller saksbehandler som er den rette for din henvendelse, da sørger vi for at den sendes til rette vedkommende:

Kontakt oss

I tillegg er det satt opp en ringeklokke ved hovedinngangen til Rådhuset som posten og leverandører av varer bruker. Den kan også innbyggere benytte i spesielle tilfeller.

Hvis du kommer met et brev som skal leveres, kan det legges i låsbar kasse for post ved hovedinngangen. Denne tømmes 1-2 ganger pr. dag.

Biblioteket med utstyrssentral:

Biblioteket er betjent i åpningstidene tirsdag kl.10.00-15.00 og torsdag 12.00 – 17.00.

Døra er ikke åpen, men du kan ringe Ole-Anders Seines på
tlf. 468 14 276 og gjøre avtale om henting av ønsket bok, forlengelse av utlånstid eller lignende.

Det samme gjelder for lån av utstyr i kommunens utstyrssentral, som holder til i bibliotekets lokaler.

Helsestasjonen har åpent og følger sin smittevernveileder. Helsestasjon for ungdom går som normalt annenhver torsdag i partallsuker: 14.01, 28.01 osv. kl. 16.00-17.30.

NAV/Barnevern er tilgjengelig på telefon og for timeavtale.

Barneverntjenesten

NAV Indre Salten

Se også:

Nye smitteverntiltak

Legekontoret