Velkommen til å ta kontakt

I første omgang ut uke 10 er det hjemmekontor for ansatte på Rådhuset, og både servicekontoret og øvrige kontorer er stengt for fysisk besøk. Men dette betyr ikke at de som jobber der er utilgjengelige.

For å få kontakt med servicekontoret og de andre kontorene på Rådhuset har du flere muligheter nå mens den fysiske døren er stengt:

Telefon: Ring enten 75 68 50 00 og bli satt videre, eller ring direkte til den du ønsker å snakke med, nummerne finner du her:

Telefonkatalog Sørfold kommune

I tillegg kan du sende e-post, til post@sorfold.kommune.no for formelle henvendelser og brev, og du kan sende e-post direkte til de ulike saksbehandlerne for spørsmål. Deres e-postadresser står i telefonkatalogen som det linkes til over.

Tilgjengelig for chat

På forsiden av hjemmesiden er det en grå «boks» merket med

Spør oss direkte! Start nettprat.

Via denne kan du chatte med servicekontoret.

Så har vi kontaktskjema på hjemmesiden som er veldig greit å bruke hvis du ikke vet hvilket kontor eller saksbehandler som er den rette for din henvendelse, da sørger vi for at den sendes til rette vedkommende:

Kontakt oss

I tillegg er det satt opp en ringeklokke ved hovedinngangen til Rådhuset som posten og leverandører av varer bruker. Den kan også innbyggere benytte i spesielle tilfeller.

Hvis du kommer met et brev som skal leveres, kan det legges i låsbar kasse for post ved hovedinngangen. Denne tømmes 1-2 ganger pr. dag.

Når det gjelder øvrige tiltak som vil gjelde i Sørfold kommune fra uke 10 vil vi komme tilbake til dette.