Skating på helikopterplassen ved Rådhuset

Rullebrett på Rådhusplassen står på programmet. Hvis det regner, blir det rullebrett-tur til Bodø i stedet.

Klatring, rullebrett og skyting

På programmet for årets ferieklubb finner vi både nye og tradisjonelle innslag.

Blant annet blir det tur til husmannsplassen Kjelvik, klatretur til Hamarøyhallen, skyting i Buvika og fisketur på fjorden.

Rullebrett  står også på planen. Hvis været er bra, foregår dette på Rådhusplassen, og hvis det regner, flyttes opplegget til Bodø og innendørs skatehall.

Ingen deltakeravgift

Alt som foregår i ferieklubben er gratis. Sørfold kommune ønsker å tilrettelegge for at alle kan delta, og har derfor fjernet deltakeravgiften.

Ferieklubben foregår de to første ukene av skolenes sommerferie, nærmere bestemt i uke 25 og 26, 20. juni til 1. juli

Program for ferieklubben 2016 (pdf).

Ingen skal bli uten tilbud

Vi fordeler slik at flest mulig skal få delta, og trekker lodd om plassene hvis det blir flere påmeldte enn vi har plass til.

Ingen skal bli uten tilbud. Med andre ord er alle sikret å få være med på minst én aktivitet.

Påmelding fra 9. til 12. juni

Påmelding foretas fra og med torsdag 9. juni og til og med søndag 12. juni. Det er foresatte som foretar påmeldingen, og den kan gjøres når som helst på døgnet, siden du bruker nettskjema.

Bekreftet plass

Alle får e-post eller brev 14.  juni, med beskjed om hva ditt barn er satt opp på.

Etter at ferieklubben har startet 20. juni, kan man ringe servicetorget for å høre om det er ledige plasser.

Allergi eller annet vi bør ta hensyn til?

NB! Hvis ditt barn har allergi, sykdom eller annet som lederne bør vite om, så ikke bruk skjemaet til å opplyse om dette, men ring Steinar Strand på
tlf. 75 68 53 34 eller 476 34 955.

Lurer du på noe eller vil vite mer om opplegget? Ta kontakt med kulturkontoret, tlf. 75 68 53 34/476 34 955.

Vel møtt til to flotte uker i friluft!

NB! Når du har fylt ut nedenstående skjema og trykket på send, så se helt øverst i artikkelen. Der vil det poppe opp følgene tekst: Takk for påmeldingen din, vi tar kontakt.  Dette er kvitteringen som viser at innsendingen har gått bra. Men du vilogså få en bekreftelse på mottatt innsending etter kort tid.

Vi ber deg føre opp ønsker i prioritert rekkefølge. F. eks hvis ditt barn gjerne vil være med på alt som foregår, men har mest lyst på rullebrett torsdag og fisketur fredag, setter du disse aktivitetene som nummer 1 og 2, og de andre som nummer 3, 4 og 5 osv.

Du skriver altså ganske enkelt et tall  (1-9) ved den aktiviteten ditt barn vil være med på. Og du må skrive noe, ellers blir ikke påmeldingen registrert.

NB! Hvis det er noe du absolutt ikke ønsker å være med på, skriver du nei ved denne aktiviteten. De som vil melde på flere barn, bruker ett skjema for hvert barn.

Hvis du lurer på noe angående skjemaet eller får problemer med innsending, kan du ringe webansvarlig på tlf. 975 30 437.

Påmelding til Sørfold kommunes ferieklubb 2016: