Steinar Strand og Silje Alfheim

Silje Alfheim skal dra i gang lekepreget håndball i Sørfoldhallen for barn i 1.- 2 . klasse. 

Hun bruker folkehelseuka til å presentere det nye tilbudet, og ønsker alle interesserte velkommen til å prøve. Dette skjer onsdag 22. april kl. 18.00. Her er Silje sammen med folkehelsekoordinator Steinar Strand.

Lek, trivsel og glede

–  Uhøytidelig aktivitet er en fellesnevner for det som skal skje i folkehelseuka, og vi er veldig glad for at Silje har tatt dette initiativet, sier folkehelsekoordinator Steinar Strand, som har sydd sammen programmet for uka.

Det hele sparkes i gang mandag 20. april om formiddagen, der elever ved småtrinnet på Røsvik skole  har konsert på Sørfold Sykehjem.

–  Det er viktig å få fram at god folkehelse handler om mer enn fysisk aktivitet.  Trivsel, glede og sosialt samvær innvirker på psykisk og fysisk helse, og  i folkehelseuka ønsker vi å løfte fram alle som bidrar til dette, sier Steinar Strand.

Mange aktiviteter er i gang

–  Et mål for uka er også å rette fokus på alle aktivitetene og tilbudene som foregår hele året i regi av lag og foreninger. Ved å markedsføre disse som åpne for alle i folkehelseuka , oppnår vi forhåpentlig både litt ekstra PR for dem, og at lagene får nye medlemmer.

Lyst til å prøve?

Har du lyst til å prøve volleyball, fotball, friidrett eller håndball? Eller frister det med en inspirasjonskveld om bruk av naturmaterialer til dekorasjoner?

Her er programmet for folkehelseuka i Sørfold 20.- 25. april:

Folkehelseuka 2015