Husmannsplassen Kjelvik står på programmet i år, og var også med i fjor.

Skyting, kanosafari og fisketur med Bolga

Friluftsskolen varer i år kun én uke. Den er beregnet på de som går ut av 4.- 7. klasse, men 5.- 7. klasse vil bli prioritert hvis det er flere påmeldte enn plasser.

Samtlige aktiviteter er gratis. Sørfold kommune ønsker å tilrettelegge for at alle kan delta, og har ingen deltakeravgift.

Program for friluftsskolen 2018 (pdf).

Ingen skal bli uten tilbud

Vi fordeler slik at flest mulig skal få delta, og trekker lodd om plassene hvis det blir flere påmeldte enn vi har plass til.

Ingen skal bli uten tilbud. Med andre ord er alle sikret å få være med på minst én aktivitet.

Påmelding fra nå og av og til og med 20. juni

Påmelding foretas fra nå av og til og med onsdag 20. juni. Det er foresatte som foretar påmeldingen, og den kan gjøres når som helst på døgnet, siden du bruker nettskjema.

Bekreftet plass

Alle får e-post 21. juni, med beskjed om hva ditt barn er satt opp på.Det er derfor viktig at du som foresatt skriver din e-postadresse i skjemaet, og at du bruker en adresse du sjekker jevnlig.

Etter at ferieklubben har startet, kan man ringe servicetorget på tlf. 75 68 50 00  for å høre om det er ledige plasser.

Allergi eller annet vi bør ta hensyn til?

NB! Hvis ditt barn har allergi, sykdom eller annet som lederne bør vite om, så ikke bruk skjemaet til å opplyse om dette, men ring Ingrid Bjørknes på

tlf. 467 87 712. Hun kan også gi nærmere opplysninger om opplegget, hvis du lurer på noe. Ingrids e-psotadresse er ingrid.bjorknes@sorfold.kommune.no.

Helt nederst i påmeldingsskjemaet spør vi om du har andre opplysninger, men da tenker vi på praktiske, ikke sensitive opplysninger.

Logo friluftsskolen

Vel møtt til en flott uke i friluft!

NB! Når du har fylt ut nedenstående skjema og trykket på send, så se helt øverst i artikkelen. Der vil det poppe opp følgene tekst: Påmeldingen er mottatt.  Dette er kvitteringen som viser at innsendingen har gått bra. Men du vilogså få en bekreftelse på mottatt innsending etter kort tid.

Påmelding aktiviteter: Vi ber deg føre opp ønsker i prioritert rekkefølge. F. eks hvis ditt barn gjerne vil være med på alt som foregår, men har mest lyst på fisketur onsdag og kanosafari fredag, setter du disse aktivitetene som nummer 1 og 2, og de andre som nummer 3, 4 og 5.

Du skriver altså ganske enkelt et tall  (1-5) ved den aktiviteten ditt barn vil være med på. Og du må skrive noe, ellers blir ikke påmeldingen registrert.

NB! Hvis det er noe han/hun absolutt ikke ønsker å være med på, skriver du nei ved denne aktiviteten. De som vil melde på flere barn, bruker ett skjema for hvert barn.

Påmelding til Sørfold kommunes friluftsskole 2018: