Fisketur, vannsport, klatring og overnattingstur

Friluftsskolen er for deg som går ut av 4.- 7. klasse nå i juni.

Samtlige aktiviteter er gratis. Sørfold kommune ønsker å tilrettelegge for at alle kan delta, og har ingen deltakeravgift.

Program for friluftsskolen 2021 (pdf).

Ingen skal bli uten tilbud

Vi fordeler slik at flest mulig skal få delta, og trekker lodd om plassene hvis det blir flere påmeldte enn vi har plass til.

Ingen skal bli uten tilbud. Med andre ord er alle sikret å få være med på minst én aktivitet.

Vi ønsker at barn fra hele kommunen blir med. Start-tidspunkt for aktivitetene er tilpasset buss som ankommer Straumen kl. 09.14 nordfra. Du kan sitte på med en av lederne derfra.

Påmelding fra nå og av og til og med 16. juni

Påmelding foretas fra nå av og til og med onsdag 16. juni. Det er foresatte som foretar påmeldingen, og den kan gjøres når som helst på døgnet, siden du bruker nettskjema.

Bekreftet plass

Alle får e-post 17. juni, med beskjed om hva ditt barn er satt opp på.Det er derfor viktig at du som foresatt skriver din e-postadresse i skjemaet, og at du bruker en adresse du sjekker jevnlig.

Logo friluftsskolen

Vel møtt til en flott uke i friluft!

Friluftsskolen gjennomføres med støtte fra Salten friluftsråd.

NB! Når du har fylt ut nedenstående skjema og trykket på send, så se helt øverst i artikkelen. Der vil det poppe opp følgene tekst: Påmeldingen er mottatt.  Dette er kvitteringen som viser at innsendingen har gått bra. Men du vil også få en bekreftelse på e-post etter kort tid.

Påmelding aktiviteter: Vi ber deg føre opp ønsker i prioritert rekkefølge. F. eks hvis ditt barn gjerne vil være med på alt som foregår, men har mest lyst på fisketur mandag og vannsportdag tirsdag, setter du disse aktivitetene som nummer 1 og 2, og de andre som nummer 3 og 4.

Du skriver altså ganske enkelt et tall  (1-4) ved den aktiviteten ditt barn vil være med på. Og du må skrive noe, ellers blir ikke påmeldingen registrert.

 Hvis det er noe han/hun absolutt ikke ønsker å være med på, skriver du nei ved denne aktiviteten. De som vil melde på flere barn, bruker du ett skjema for hvert barn.

NB! Info som lederne trenger om allergi, medisiner etc. bes formidlet på telefon til aktivitetsleder Lerna P. Osnes, tlf. 971 61 771 og ikke i skjemaet. Dette av hensyn til sikkerhet og bestemmelser om personvern.

Påmelding til Sørfold kommunes friluftsskole 2021: