Fra fjorårets friluftsskole og tur til Buviknakken.

Følger retningslinjer for smittevern

– Vi forholder oss til korona-veilederen fra Friluftsrådenes Landsforbund. Vi bruker ikke eksterne samarbeidspartnere for å lage aktiviteter og samlinger. Vi tilbyr ikke felles transport, og legger ikke opp til felles matlaging og grilling, opplyser folkehelsekoordinator Sylvi K. Brandsæther, som har satt sammen programmet og selv stiller som turleder hele uka.

Unntaket er mandag. Da lages det en stor gryte med suppe, der aktivitetsleder vil øse opp til alle og det brukes engangsutstyr.

 Alle må ellers ta med seg egen matpakke hver dag, og foresatte oppfordres om å samarbeide om transport.

–Vi vil ha med tilgjengelig utstyr for håndvask og spriting og påse at alle bruker dette flittig, spesielt før og etter måltider og aktiviteter. Alle som deltar på Friluftsskolen må være friske/symptomfrie og overholde avstandsregler og regler for håndhygiene, sier Brandsæther.

Program for Friluftsskolen 2020

Under årets Friluftsskole tilbyr vi 5 ulike registeringer i årets store fjelltrimkonkurranse for barn og unge,  Summit Sørfold UNG 2020. Her kan deltakerne i tillegg til å få mange fine turer og opplevelser også være med i trekningen av mange fine premier.

Lag bruker på www.telltur.no og last ned appen Norgeskart Friluftsliv før Friluftsskolen starter. Mer info om Summit Sørfold UNG:

Fjelltrim for barn og unge

Lur Læring: Lage seljefløyte, sette opp telt m.m.

Vi «krydrer» hver fjelltur med en praktisk ferdighetslæring og en morsom naturquiz. Ta gjerne med telefon for å registrere din tur på og ta bilder, men husk å få tillatelse før du tar bilder av andre. Vi ønsker at turopplevelsene og sosialt samvær være i fokus, så bruk telefonen minst mulig. 

Noe du lurer på ? Kontakt Sylvi Katrin Brandsæther på tlf. 90727655 eller på epost: sylvi.brandsather@sorfold.kommune.no

Påmelding foretas av foresatte og via skjemaet under her. Alle kan melde seg på hver tur, og alle får plass. Alt er gratis.