Disse stiller: F.v. Kolbjørn Mathisen for Arbeiderpartiet, Gisle Hansen for Senterpartiet og Sten-Robert Hansen for Høyre.  I skrivende stund er det ikke avklart om også Rødt og SV stiller.

Offisiell åpning av utstyrssentralen

Samtlige partier som stiller liste ved høstens kommunevalg i Sørfold er invitert til å delta i den uhøytidelige konkurransen, primært med sin ordførerkandidat, men med mulighet til å bruke andre på listen.

Speaker: Espen Reiss.

Opplegget blir slik: Utstyrt med miniski og hjelm skal deltakerne først løpe et par runder på Rådhusplassen. Deretter spurter de bort til hver sin stasjon. Der står det bålpanne, ved, fyrstikker, kaffekjele, vann og kaffe. 

Den første som får kaffen til å koke har vunnet..

Sørfold kommunes utstyrssentral på biblioteket er godt i gang, men den har ikke fått sin offisielle åpning. I tillegg til ordførerkamp skal ordfører Lars Evjenth holde tale, og det blir servering, samt orientering om utstyrssentralen.

Miniskiene, hjelmene og bålpannene som skal brukes hentes fra utstyrssentralen, der det også er mye annet.

Byttedag for klær og leker

Arrangementet på biblioteket starter allerede kl. 17.00, med byttedag til kl. 20.00.  Vi er i grønn måned, som har fokus på gjenbruk og miljø. 

Byttedagen er et landsomfattende initiativ i regi av Naturvernforbundet, les mer om dette:

Klesbyttedagen

Klær og leker kan leveres på selve dagen mellom kl. 10.00 og 16.00.

Velkommen til en trivelig og humørfylt ettermiddag onsdag 22. mai, med byttedag på biblioteket fra kl. 17.00 og offisiell åpning av utstyrsentralen med ordførerkamp m.m. kl.18.00. Sistnevtne vil foregå på Rådhusplassen, oppmøte utenfor biblioteket.

Vi håper på en stor og aktiv heiagjeng!