Publikum på vei opp til husmannsplassen Kjelvik

Kjelvikspillet framføres annethvert år i magiske omgivelser. Her går publikum opp til husmannsplassen.

Velkommen til årets Kjelvikspill:

The Epic tale of Robin Hood

Lørdag 8. juli kl. 12.00 og 16.00, søndag 9. juli kl. 12.00.

  • Med: Hans Normann Røyne, Rebekka Nystabakk, Sondre Larsen, June Kristiansen, Linda Mathisen, Maja Sørbø m.fl. - og ca. 40 barn og unge fra distriktet.
  • Manus/regi: Mats Holm Ernstsen.
  • Komponist: Solmund Nystabakk
  • Ansvar for det visuelle uttrykket: Kamilla S. Mathisen.
  • Koreograf: Bente Westgård
  • Kampkoreograf: Morgan Nygård
  • Prosjektleder: Maja Zakariassen

En nyskrevet og morsom familieforestilling om Robin Hood og hans muntre gjeng i kampen mot prins Johan og den onde sheriffen av Nottingham.

Billettpriser: Voksne kr. 200, barn kr. 100, kulturkort for ungdom kr. 80 og familie (foreldre med barn) kr. 500.

KJØP BILLETT

Forhåndssalg også på servicekontoret, Rådhuset

Billetter selges også «i døra».

Husmannsplassen Kjelvik ligger ved E6, 56 km nord for Fauske og 4 km sør for Kobbelv vertshus. God gangsti fra parkeringsplassen.

Forestillingen er støttet av: Nordland fylkeskommune, Fylkesmannen i Nordland, Fond for utøvende kunstnere, Sørfold kommune, Salten Havneservice, Coop Nordland, Siso Energi, Elkem Salten, Prodeco Nord, Rema 1000, Byggmakker og Coop Bygg.

Mange kommer hjem

Kjelvikspillet er et viktig møte mellom profesjonelle utøvere og barn/unge fra distriktet. Her er noen av de du møter i år:

Rebekka Nystabakk

Rebekka Nystabakk fra Engan er skuespiller, og  har blant annet spilt på Nathionaltheatret og Hålogaland Teater. Hun har vært en del av Kjelvikspillet siden 1998, både som skuespiller, inspisient og produsent.

Rebekka kommer til Kjelvika så å si direkte fra Sel i Gudbrandsdalen, der hun spiller tittelrollen i Kristin Lavransdatter 27. juni – 1. juli.  I Kjelvika møter vi henne som den onde sheriffen av Nottingham.

Foto: Erik Berg Hansen.

June Mari Brochs Kristiansen

June Mari Brochs Kristiansen fra Kvarv  spilte i Kjelvika første gang i 2007 som 14-åring. I tillegg til å være skuespiller er hun en viktig produksjonsmedarbeider, og de siste 6 årene har hun vært med i arbeidet for at Kjelvikspillet skal gå rundt praktisk.

 Hun er nettopp ferdig med sitt andre år i bachelor på NSKI Høyskole i Oslo, der hun tar en utdanning som retter seg mot film.

June skal spille Ammen.

Vegar Andreassen

Vegar Andreassen fra Gyltvik er til daglig lystekniker på Nordland Teater, og medvirker som skuespiller og produksjonsmedarbeider i Kjelvikspillet. Han har 10-års jubileum som Kjelvikspiller i sommer.

–Jeg husker enda de første sangprøvene med Rakel i Rådhussalen på Straumen, og jeg var hekta fra første stund. Jeg kommer alltid til å sette av tid når det er forestilling i Kjelvik, sier Vegar.