Dette er Sørfolds kommunekomité, som hadde sitt første møte 17. september: 

F.v. Siri Evjenth (skolekontakt), Karin Hilde Heian (Nordre Sørfold Husflidslag), Bente Storåker (sekretær og bøsseansvarlig), Zoy Lillegård (Mental Helse), Lars Kr. Evjenth, (leder av komitéen og formannskapets representant), Beate Breivik (Sørfold menighet).  Foto: Bente Braaten (PR/informasjonsansvarlig.)

Verdens største innsamlingsaksjon

TV-aksjonen Nrk har en flott tradisjon med stort engasjement , der  små og store ildsjeler over hele landet går med bøsser, selger vafler, auksjonerer bort bilder og mye mer.

I år går pengene til CARE, som arbeider for kvinners rett til å bestemme over egen kropp, få sin stemme hørt og skape sin egen arbeidsplass.

Selve aksjonsdagen er 20. oktober. Da går vi årets viktigste søndagstur.

Arrangementsoversikten oppdateres løpende

Som vanlig i Sørfold blir det arrangementer på skoler, i barnehager og foreninger i tillegg til selve innsasmlingen, der alle inntekter går uavkortet til TV-aksjonen. 

Mandag 14. oktober

Kl. 18.00. Strikkekafé på Kobbelv vertshus. Arr.: Nordre Sørfold Husflidlsag

Tirsdag 15. oktober

Kl. 16.00-18.00: Ettermiddagskafé i Løkta barnehage. Salg av kaffe, kaker, saft og pølse med brød. Barna skal bake brød og knekkebrød som selges, og det blir også gjenbrukssalg, der barnas foreldre leverer klær og leker på forhånd til barnehagen.

–Så sorteres dette av barn og ansatte og selges på kaféen, sier styrer Liss-Mona Abrahamsen, som satser på stort engasjement fra alle involverte.

Onsdag 16. oktober

Kl. 17.30: Aksjonskveld i Rådhussalen, med 1.- 4. klasse Straumen skole som arrangør. For voksne koster det 50 kroner å komme inn, da får man mat, kaker og saft på billetten. Salg av produkter som elevene har laget. Loddsalg og underholdning. Betaling kontant eller VIPPS.

Ansiktsmaliing

Gruppa Sterke jenter i Sørfold, som er tilknyttet Mental Helse Sørfold, vil bidra med ansiktsmaling på aksjonskvelden i Rådhussalen 16. oktober.

Skolebarna på Straumen skal ogs løpe runder på idrettsbanen til inntekt for TV-aksjonen.

Torsdag 17. oktober

Kl. 13.00: Aksjonskafé i Straumen barnehage.Salg av produkter som barna har laget, lodd, kaffe og kaker.

Kl. 18.00: Aksjonskveld på Nordsia oppvekstsenter, med kafé og salg av diverse produkter.

Søndag 20. oktober

Kl. 11.00: Gudstjeneste, Vaffelhjørnet Straumen

Tirsdag 22. oktober

Kl. 17.30: Aksjonskveld på Røsvik samfunnshus, med temainnslag og musikkinnslag v/ elever og kulturskoleelever. Kafé og salg av flotte elevprodukter. Arr.: Røsvik skole.

 

Det er sendt brev til foreninger og bedrifter, med anmodning om å støtte TV-aksjonen og registrere beløpet på Giverstafett. Da får man tilsendt faktura og diplom som takk.

Det vil også bli ringerunde til næringslivet.