Juletre ved Rådhuset

Cembrafurua ved Rådhuset er så heldig at den får leve hele året, selv om den har rollen som juletre i advent – og juletiden.

Adventshelg med stor aktivitet

Søndag 29. november er det første søndag i advent, og med advent følger julegrantenning.

På Strøksnes er det julegrantenning med kafé på møteplassen (ved butikken), lørdag 28. november kl.11.00, med Strøksnes grendelag som arrangør.

På samme tidspunkt åpner Straumen og Omegn Husflidslags julemesse i Rådhussalen, og den har åpent til kl. 15.00. Husfldislaget kan lokke med håndlagede julegaver av god kvalitet, gratis barneaktiviteter, tombola, loddsalg på nissefamilie, kakebuffet og salg av varm mat.

Straumen og Omegn Husflidslags julemesse

Fra fjorårets julemesse i Rådhussalen.

Marg og bein

Biblioteket på Straumen åpner også dørene kl. 11.00, og kl. 13.00 vil elever i kulturskolen framføre noen sanger fra musikalsen Marg og bein, kjærlighet over stokk og stein. Denne musikalen har nypremiere i juni 2016, som en del av Kraftfestivalen i Sørfold.

Biblioteket er åpent til kl. 15.00.

Korps i aktivitet

Fortsatt lørdag: Kl.12.00 kan ungdomslaget Fram i Ånsvik ønske velkommen til sin julemesse i ungdomshuset. Der selges blant annet julebrød og ferdigsmurte lefser, og når det gjelder servering, selges karbonadesmørbrød, kaffe og kaker.

Kl. 16.00 tennes julegrana, og Straumen skole-og ungdomskorps spiller.

Søndag 29. novemeber kl. 18.00 tennes juletreet ved Rådhuset, og Straumen skole- og ungdomskorps spiller der også.  Lions er arrangør for julegrantenningen, og etterpå har Folkdlang kafé i Rådhussalen.

Det andre korpset i Sørfold, Nordbygda skolekorps, er også i aktiviet denne søndagen, de spiller på lysmesse i Mørsvkbotn kapell kl. 17.00.