Velkommen til konsert i Mørsvikbotn kapell:

  • Lørdag 26. oktober kl. 12.00.
  • Billettpris kr. 150, billetter kjøpes i døra.

Lisa Skoglund er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker, og pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap.

Hun har de siste årene fått rykte på seg for å skrive de vakreste, mest brutale tekstene nord-norsk musikkliv har hørt på lenge.

Skoglund har utviklet håndverket sitt over lang tid. Etter musikklinja ved Kongsbakken VGS førte interessen for låtskriving henne til Nordisk Institutt for Scene og Studio i Oslo, der hun tok en bachelor i populærmusikk fra 2011 til 2014.

I 2015 flyttet hun tilbake til hjembyen Tromsø for å finne ny inspirasjon, som resulterte i samarbeid med produsent Are Simonsen (Hekla Stålstrenga, Halvdan Sivertsen). Resultatet ble EP-en “Falle der æ står» (utgitt 20. april 2018). Første singel «Hjertefyll» ble anbefalt av NRK P3 og har rotert på NRK P1.

I år har Lisa spilt på en rekke nordnorske festivaler som Bukta, Sørøyrocken og Festspillene i Nord-Norge og gjort support for Stein Torleif Bjella og Dagny.

Nå har hun spilt inn sitt debutalbum som slippes januar 2020, og før den tid reiser Lisa på trio-turnè i Nord-Norge høsten 2019.