Newton

Næringslivet er med

Newtonrommet ved Straumen skole vil stå ferdig høsten 2015, og kommunestyret har bevilget 500.000 kroner til etablering og utstyr til moduler.

Dette følges opp i 2016, der det er satt av 400.000 kroner til videreutvikling med flere moduler.

Elkem støtter prosjektet med 50.000 kroner i tre år til fornybar energi, og Smolten bidrar med 10.000 kroner til oppdrett.

Fokus på mineraler

Sørfold kommune er rik på mineraler, og arbeider for økt fokus på dette i sin satsing på Newton.  Her er det aktuelt å samarbeide med Mineralklynge nord.

Utstyr av topp kvalitet

Newton er et konsept hvor skolene tilbys et læreplanbasert undervisningopplegg, og elevene får tilgang på utstyr og kompetanse av topp kvalitet.

Konseptet er utviklet av FIRST Scandinavia, som også står bak FIRST LEGO League-turneringene i Skandinavia.

Straumen skole

Straumen skole er nyrenovert og universelt utformet.

Utvidete forsikringsordninger for ansatte

Ansatte i Sørfold kommune har utvidete forsikringer, ut over det som kreves gjennom lov og tariffavtale. Dette omfatter bl.a. fritidsforsikring og utvidet dekning ved uførhet og død.

Dessuten kan ansatte i nøkkelstillinger etter avtale få dekket reise/flytteutgifter og får bistand til å finne bolig. Ansatte som leier kommunal bolig slipper også å betale depositum. (Husleie trekkes direkte fra lønnen).

Og vi kan tilby et trivelig og uformelt arbeidsmiljø ved alle våre virksomheter og arbeidsplasser.

Sørfold kommune er en IA-bedrift. IA står for Inkluderende arbeidsliv.

Fantastisk natur

Vi kan også tilby en aktiv fritid i Sørfold. En rekke lag og foreninger sørger for trivsel og aktivitet i hele kommunen, og her er fantastiske forhold for friluftsliv hele året.

På tur i Rago nasjonalpark

Rago nasjonalpark, vill og vakker, ligger i Sørfold.

Tilbake til jobbnorge og utlysningtekst:

Newtonlærer