Shanett Olsen Dahlskjær er leder av UKM Sørfold 2018. Her har hun møte med næringssjef Gerd Bente Jakobsen, for å få tips og kontaktinformasjon om bedrifter som hun kan sende søknad om sponsorstøtte til.

UKM er for deg mellom 10 og 20 år.

UKM står for Ung Kultur Møtes.

Du kan melde deg på med et sceneinnslag, eller være med i kulissene og skape den flotte forestillingen.

Du kan delta alene eller som en del av et band eller gruppe, danse, synge, spille, lese dikt, levere et foto, en tegning eller et maleri.

Eller en film, for eksempel fra et skoleprosjekt eller filmfest Salten.

Du kan også være scenearbeider, konferansier eller arrangør.

All påmelding foretas via internett:

Påmelding UKM 2018 Sørfold

Påmeldingsfrist: Onsdag 31. januar kl. 23.00.

Forestilling: I Rådhussalen lørdag 10. februar kl. 18.00.

Næringslivet stiller opp

UKM Sørfold vokser seg større år for år, men hviler ikke på sine laurbær.

— UKM skal være en merkevare gjennom hele året, og vi skal stadig utvikle oss. Vi har fått støtte fra UKM Norge til å kjøpe kamera (både speilrefleks- og videokamera), og ungdommene med Shanett i spissen har også søkt om sponsorstøtte fra bedrifter i Sørfold, slik at vi kommer i mål med finansieringen.

Det nye utstyret skal brukes til markedsføring og dokuemntasjon, og en positiv delingskultur på nettet, sier UKM-kontakt Sveinar Aase.

Det har kommet positivt svar fra:

Elkem Salten, Salten Havneservice, Lions og Omya Hustadmarmor - og ikke minst Statkraft, som har inngått 3-åring sponsoravtale med UKM Sørfold.

– Vi takker for dette. Det er viktig å understreke at dette er en støtte til ungdomskulturen og deres mønstring, sier UKM-kontakt Sveinar Aase.