Oppdatert informasjon om vaksinering 26.02.21:

Helsesykepleier Sissel L. Olsen opplyser at Sørfold ikke får nye doser i uke 9, og vi fikk heller ikke i uke 8.

 –I uke 10 får vi 42 doser, der de fleste vil gå til de som skal ha dose to. Resterende vil bli gitt til de over 85 år som enda ikke er vaksinert. Vi vet ingenting om forsyningen videre. 

Til nå har vi satt 256 vaksinedoser. Vi er snart ferdige med gruppe 2 ( 85 år og eldre) og har startet vaksinering av gruppe 3 (75-84 år), sier Sissel L. Olsen.

Under 65 år, i risikogruppe og ønsker vaksine? Ta kontakt!

Innbyggere under 65 år med risikofaktorer og som ønsker vaksine mot covid-19 bes kontakte legekontor/fastlege innen 31.mars, helst på PasientSky.

Helsesykepleier Sissel L. Olsen opplyser at det også er mulig å ta kontakt med helsestasjonen for registrering på telefon, da ringer man 941 48 091 eller
482 67 338.

Og dette gjelder altså innbyggere under 65 med risikofaktorer, og som ønsker vaksine mot covid-19. Frist for å registrere seg er 31.mars.

–Om du er usikker på om du er registrert, er det bare å ringe oss. Hvis vi ikke tar telefonen, ringer vi tilbake så snart vi kan, sier Sissel L. Olsen.

Innbyggere over 65 år blir oppringt

For de som er over 65 år har helsetjenesten en liste over innbyggere, og de tar kontakt med hver enkelt for å avtale time for vaksinering. Og oppfordringen om å ta telefonen når de ringer, gjelder fortsatt.

 Les mer på Folkehelseinstituttets nettsider:

Vaksinasjonsprogrammet