Humor og sangskatter

Tittelen på forestillingen er ”På en grønnmalt benk i haven.

De som har levd en stund, vil huske denne slageren som Gerd og Otto Nilsen gjorde kjent i sin tid.

Nå er det Underholdningsvogna som vekker til live de gamle slagerne fra 1940- og 50-tallet, og blander disse med noen godbiter fra i dag.

Fru Ekman og Fru Barra tar publikum med på en musikalsk reise med et humoristisk skråblikk på hverdagslivet og hverdagslykken. 

De to gode venninnene Astrid og Ingeborg møttes på husmorskolen, hvorav den ene er den typiske husmoren fra 50-tallet mens den andre drømmer seg bort i svermeri og Norsk ukeblad. 

 Her blir det flotte kostymer, humoristiske skildringer og sangskatter som rører. 

Gratis og åpent for alle

Velkommen til konsert på Kobbev vertshus tirsdag 23. oktober kl. 11.30.

Gratis inngang og åpent for alle, uansett alder.

Forestillingen er ledd i en turné i regi av Den kulturelle spaserstokken i Salten. Turnéen starter i Hamarøy 22. oktober og avrundes i Gildeskål 27. oktober.

Har turnert i hele landet

Underholdningsvogna er et kompani som består av tre damer som turnerer med forestillinger og konserter for publikumsgruppen 50+.

Kompaniet har base i Oslo og Akershus, men har siden 2013 besøkt institusjoner, foreninger og ulike kulturarenaer over hele landet.

I 2015 var Underholdningsvogna med i Beat for Beat på NRK, og i 2017 gjestet de Spillerom i P2.

Våren 2018 samarbeidet kompaniet med flere storband,  der de sang låter av den populære søstertrioen fra 40- og 50-tallet: The Andrews Sisters.