• Slektsbok for Sørfold av Asbjørn P. Lind. Pris kr. 650 for et dobbeltbind. Bestilling: asbj.lind@sbnett.no
  • I 1999 kom "Musikk i Sørfold" av Torleif Engan. Dette er et tilbakeblikk på musikklivet i kommunen, i anledning musikkskolens 20-års jubileum. Boka er fortsatt i salg. Her kan du lese om "Musikk i Sørfold" og om framveksten av musikkforeningene i kommunen. Pris kr. 50.
  • I 1996, 1997 og 1998 kom henholdsvis bind I, II og III av gårdshistorie for Sørfold av Asbjørn Lind.Den koster kr. 400.- pr. bind og er fortsatt i salg. Ønsker du å kjøpe den, kan du ta kontakt med Asbjørn Lind, se link. Hans E-postadresse er asbj.lind@sbnett.no.
  • I 2006 kom Kystbok for Sørfold av Per Reffhaug. Boka er fortsatt å få kjøpt, og den er like aktuell i mange år framover og når som helst på året. Kystboka tar deg med på en vakker ferd i fjordområdet i Sørfolda og Nordfolda, og er smykket med mange vakre bilder. Boka fås kjøpt ved henvendelse til kulturkontoret, tlf. 75 68 53 33 eller på E-post: post@sorfold.kommune.no. Ved salg pr. post må pengene innbetales på forhånd. Pris: Kr. 250. Tillegg for porto er for tiden kr. 54.-
  • I 2012 ble boka Unge stemmer i Sørfold utgitt. Dette er en samling tekster av skoleelever i kommunen. Boka koster kr. 100.
  • I 2013 ble det utgitt et hefte om Røsvik kystfort, av Tore Gleinsvåg. Pris kr. 100. Heftet kan bestilles ved henvendelse til post@sorfold.kommune.no
Sørfold Lokalhistorielag utgir årbok og kalender for Sørfold. De eier også en samling med bilder av Lyder Kvantoland. Her kan du søke i disse.
 
NB! Det er nå laget innholdsfortegnelse over alle artiklene i Årbok for Sørfold gjennom tidene.  
Link til denne oversikten. Dette vil etter hvert bli årbokas egen hjemmeside.
 
Ønsker du nærmere opplysninger?
Kontakt kulturkontoret på tlf. 75 68 53 33 eller send en e-post til kultur@sorfold.kommune.no.