Kulturskolen har invitert med seg gjester for å lage en solidaritetskonsert for Ukraina.

I tillegg til elever fra kulturskolen, får vi høre våre to korps, Nodbygda skolekorps og Straumen skole- og ungdomskorps i fint samspill.

Kulturskole for alle er kulturskolenes motto, og de aller minste er med i Superkids. Dette er et nytt samarbeid med Løkta barnehage i Røsvik og Nordsia oppvekstsenter.

–Vi gleder oss til å oppleve dem, sier kulturskoleleder Ragnhild Helena Hansen.

Elias Bjørknes

Også to tidligere kulturskoleelever stiller på konserten. Elias Bjørknes fra Røsvik, (bildet over) som har studert musikkteknologi ved LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts) der startet han bandet DC15, og Henrik Hausmann fra Ånsvik, som akkurat er ferdig med musikklinja ved Bodø videregående skole og som nå skal videre til Stavanger for å studere jazzimprovisasjon ved universitetet der.

Henrik Hausmann

Henrik  (bildet over) er en aktiv musiker, og med bandet Korvegia har han spilt både i Stormen, Sinus, Kulturnatt, Vindkast og førsommerfestivalen i Bodø. De har også fått lansert en singel og en EP som lanseres 10. juni.

På konserten medvirker også Sørfolds og Strøksnes` egen trubadur Vegard Grovassbakk.

 –Sørfolds egen katedral er et fantastisk konsertlokale. Vi håper at mange tar turen dit, sier Ragnhild Hansen.

Det er gratis inngang, men vi er takknemlig for alle som vippser et bidrag til Redd Barna og deres hjelpearbeid for barn som er offer for krig:

Vipps 2230 til Redd Barna

Velkommen til konsert i Røsvik kirke søndag 19. juni kl. 18.00.

Program for dagen er samkjørt, og man kan få med seg både kirkesøndag på Rørstad og denne konserten.