Turid Willumstad og Lars Evjenth ringer til bedrifter

Ringedugnad: Ordfører Lars Evjenth og varaordfører Turid Willumstad møter stor velvilje når de ringer til bedrifter og ber om bidrag til årets TV-aksjon. Turid er også leder av Sørfolds kommunekomité for TV-aksjonen.

Næringslivet stiller opp

Elkem Salten Verk har gitt 10.000 kroner, mens Sisomar AS og Siso Energi har gitt 5.000 kroner hver. Dette er noen av bidragene fra næringslivet i Sørfold til årets TV-aksjon.

Oversikten på giverstafett oppdateres fortløpende:

Giverstafett, bidrag fra Sørfold

Engasjerte skoleelever

Skolene følger opp sin flotte tradisjon med å samle inn store og imponerende summer på aksjonskvelder og kaféer.

Røsvik skole fikk inn 16.781 kroner 13. oktober, og 19. oktober var det Straumen skoles tur.  Resultatet ble 18.669 kroner til TV-aksjonen.

20. oktober er det aksjonskafé i Straumen barnehage og på Nordsia oppvekstsenter

Livsviktig helsehjelp

Sammen får vi hjelpen helt frem. Dette er mottoet til Røde Kors, som er tildelt årets TV-aksjonen.

Gjennom TV-aksjonen skal flere mennesker i krig og konfliktområder få livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat. Behovet er enormt, og hvert bidrag er med på å redde liv.

Røde Kors er mange steder den eneste hjelpeorganisasjonen som slipper til med humanitær bistand, og har gjennom lokale frivillige tilgang til dem som ellers ikke får hjelp.

Les mer om TV-aksjonen og hva pengene går til:

Bli med

Du kan VIPSE på søndag

Søndag er selve aksjonsdagen. Da kommer bøssebærrne på besøk.

Som tidligere oppfordrer vi alle til å ta ut kontanter på forhånd, men om man ikke har dette, kan man VIPSE penger på selve aksjonsdagen fram til kl. 18.00.

Dette er også en mulighet for de som ikke er hjemme når bøssebærerne kommer, men som likevel ønsker sitt bidrag registrert på Sørfolds andel av statistikken.

Bøssebærerne har med seg info om dette når de kommer.  Hvis de ikke finner noen hjemme, setter de lapp på døra.