Bildet: I slutten av mai blir det hageselskap på SolTunet ved Sørfold eldresenter. Dette er fra et arrangement i 2016.

Sittedans, sangstund og konsert

Søndag 8. april starter kulturuka i Sørfold, og dagen etter, mandag 9. april kl. 12.00 er det sangstund på Sørfold sykehjem i Røsvik. "No livnar det i lundar" er tittelen på denne.

Det er kulturskolen v/ Sveinar Aase som synger med beboerne, og dette er et ukentlig tilbud som er åpent for alle.

Neste dag, dvs. tirsdag 10. april kl. 11.00 blir det sittedans til trekkspilltoner på Sørfold eldresenter, Straumen, med kaffe og kaker etter dansen.

 Arrangør er Eldres Venner og Sørfold menighet i samarbeid med Sørfold helsesportslag.

Onsdag er det konsert. Da framfører distriktsmusikerne suksesskonserten «Den siste mohikaner», som de også har turnert Salten med. Dette skjer onsdag 11. april kl. 11.45 på Sørfold sykehjem i Røsvik.

Konserten kommer også til Sørfold eldresenter på Straumen senere. Dato for dette kommer vi tilbake til.

Bildevisning, vårfest og hageselskap

Onsdag 18. april kl.12.00 inviterer Røsvik venneforening og Sørfold menighet til kaffeslabberas på sykehjemmet, og de har med seg Ida Otterlei fra Nordlandmuseet, som viser gamle bilder av Lyder Kvantoland.

Onsdag 23. mai kl. 18.00 er det vårfest samme sted, og med samme arrangører. Arild Karlsen spiller trekkspill, og det blir kaffe, kaker og loddsalg.

Tirsdag 29. mai kl. 18.00 inviterer Eldres Venner og Sørfold menighet til hageselskap på SolTunet ved Sørfold eldresenter, med servering og musikkinnslag.

Se også:

Samarbeider om livsglede.