Kamerakurs for ungdom

Under kulturskolefestivalen i februar var det kamerakurs for ungdom. 14. mars skal kursdeltakerne vise hva de lærte på kurset, da blir det nemlig live-streaming av forestillingen.

Ungdom i alle roller

Sørfold kommune følger opp sin satsing med Ungdommens Kulturmønstring som mest mulig ungdomsstyrt.

Hele 26 er påmeldt som arrangører, og det blir ungdom som konferansierer, lydassistenter, sceneteknikere, nettredaksjon og andre oppgaver som er en del av arrangørapparatet.

Arrangørene har også ansvaret for catering til artistene, henge opp utstillng og andre forefallende praktiske opgaver i tillegg til gjennomføring av selve forestillingen.

Husband av ungdom

Nytt av året er at noen av de eldste elevene i kulturskolen stiller som husband for å akkompagnere deltakere på sang, og for å supplere grupper som trenger et ekstra bandmedlem.

Skyhøyt over landsgjennomsnittet

UKM Sørfold har 93 påmeldinger fordelt på 71 deltakere. Det er ny rekord!

I oppslutning ligger Sørfold skyhøyt over gjenomsnittet for Norge, Nordland og både små og store kommuner.

Når det gjelder sceneinnslag, spenner disse fra band, sang og dans til klassisk piano, fløyte og opplesning. Det er også påmeldt en film.

Se hvem som deltar:

Påmelding UKM Sørfold

UKM-forestillingen blir i Rådhussalen lørdag 14. mars kl. 18.00.

Billettsalget til denne har startet.  Det er kun voksne fra og med 21 år som skal betale inngang, for barn og for ungdom i samme målgruppe som deltakerne er det gratis.

Billettpris for voksne: Kr. 100.

KJØP BILLETT

Billetter selges også over disk på servicekontoret, Rådhuset, samt i døra 1 time før forestillingen starter. Nettsalget fortsetter også til 1 time før konsertstart.

Direkte overføring

For første gang blir det live-streaming av forestillingen. Klikk på linken for å komme til nettside for live-stream:

UKM 2015, live-stream

UKM-party

Etter forestillingen blir det UKM-party for ungdom fra 7. klasse til 18 år i kantinen på Rådhuset, med skyss hjem til Røsvik og nordsida ca. kl. 24.00. Salg av mat v/ Straumen ungdomsklubb.

Påmelding skyss: via Røsvik Ungdomsklubb og Kjeller`n ungdomsklubb.