Stiller opp for innbyggerne

Vi setter stor pris på at alle er opptatt av å følge smittevernreglene.

Det er mange som er i karantene. Dermed kan det i noen tilfeller være vanskelig å få naboer, venner eller familie utenfor husstanden til å gå på butikken for å handle det man trenger.

For de som ikke har noen som kan stille opp på dette, har man mulighet til å kontakte Coop Prix Straumen for å bestille varer.

–Vi  tar i mot bestilling på varer fra de som er i karantene eller isolasjon, eventuelt syke eller i riskogruppe, og vi bistår så godt vi kan.

Men vi har dessverre ikke kapasitet til å ta i mot telefonbestillinger eller kjøre ut varer i hele kommunen, forklarer butikksjef Aina Timonen.

Send bestilling på e-post, ikke ring

Hun ber derfor om at alle bestillinger sendes på e-post til: straumen.prix@coop.no

Etter at du har sendt bestilling på e-post, får du et beløp fra butikken. Betal helst med vipps, det er enklest. Eventuelt kan Coop pay også brukes.

Varene hentes etter avtale ved varemottaket på baksiden av butikken, og da ringer du når har kommet dit, så sørger de butikkansatte for å komme ut med posene dine.

Det er viktig å handle for noen dager og unngå småhandling, så blir belastningen minst mulig både på butikken og kunden.  

For de som ikke har bil eller av andre årsaker ikke har mulighet til å hente varene, kan Coop forsøke å få kjørt ut til kundene, men dette gjelder da kun selve Straumen.

Ikke tobakk, alkohol eller legemidler

For varer som bestilles og hentes, har butikken ikke lov å selge alkohol, tobakk eller legemidler. Slik er lovverket.