Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig og har full barnehagedekning.
Flytteutgifter dekkes etter eget reglement.

Følgende stillinger er ledige:

Uformelt arbeidsmiljø

Kommunedirektør Stig Arne Holtedahl (bildet) er selv innflytter. Han kom til Sørfold i 2018 og forteller gjerne om fordelene med å jobbe i en liten kommune.

–Hos oss får du mulighet til kontakt og dialog med øverste ledelse uansett hva slags jobb du har. Da jeg startet i jobben, uttalte jeg i et avisintervju at min dør er åpen. Dette er en videreføring av en fin tradisjon som mine forgjengere også var opptatt av, sier kommunedirektøren.

Kommunedirektør Stig Arne Holtedahl

–Når vi kunngjør stillinger, skriver vi ofte at andre oppgaver enn de obligatoriske kan legges til stillingen, avhengig av kompetansen til den som blir ansatt.

Med dette gir vi signaler om at du som medarbeider vil få rom for å utvikle deg, og å bidra med det du er god på. Dette er positivt for organisasjonen og forhåpentlig trivselsfremmende for den enkelte ansatte, påpeker han.

Nyte roen ved et stille fjellvann

Kommunedirektøren er selv bosatt i kommunen han jobber i, og setter pris på de fantastiske mulighetene for friluftsliv, både til lands og til vanns.

–Samtidig som vi kan nyte natur og stillhet i hverdagen, er det kort vei fra kommunesenteret Straumen til Fauske og Bodø, med byens tilbud av butikker, flyplass i Bodø og kommunikasjon videre mot inn- og utland.

Dette sier kommunedirektør Stig Arne Holtedahl, som ønsker deg velkommen til å søke jobb i Sørfold kommune.

Og er dere to, finnes det også andre jobbmuligheter i området:

Alle ledige stillinger Fauske og Sørfold

Brosjyre om Sørfold