Arbeidet med ny nettside er godt i gang og dersom alt går etter planen, vil den være i drift ut til publikum fra 1. mars. 

Det er et omfattende arbeid, der ei gruppe bestående av representanter fra de forskjellige etatene i kommunen jobber sammen for at den skal være forankret bredt i kommunens tjenester og tilbud.

Dette arbeidet har også gjort at den nåværende nettsida ikke får de store “reparasjonene” lenger, innsatsen legges heller i at den nye nettsida skal være oppe så snart som mulig. 

Test-panel inviteres

Som en del av arbeidet med å gjøre den nye nettsida så bra som mulig, vil vi invitere noen fra forskjellige lag av befolkninga til å teste ut den nye sida. Både unge og gamle, samt representanter for de som har behov for universell utforming i variert grad, vil bli invitert til å sjekke den nye nettsida, muligens litt før den er på plass for alle. 

Vi kan selvsagt ikke garantere at den nye sida vil være perfekt fra start, det vil alltid bli behov for justeringer - som med det meste nytt. Og der håper vi publikum vil være behjelpelige med å signalisere eventuelle feil og mangler som vi har oversett.

Utsnitt av ny nettside

Oppsettet på den nye nettsida, følger et mal som ligner på mange andre kommuner - Custom Publish er leverandør av nettside til mange av landets kommuner.