Elg Foto: Piotr Repnik
 
"Ikke kjør på meg....".
 
Her har Piotr Repnik fanget inn et magisk øyeblikk og et par bedende øyne. Han satt ved orgelet i Røsvik kirke, da han oppdaget elgen som ruslet rundt på kirkegården. Med dette vakre bildet av et flott dyr, er det også på sin plass å minne om elgfaren. Det er mye elg i området, og vi ber alle sjåfører vise aktsomhet.  
 
 
Vi falt spesielt for elgbildet, og dette kan samtidig fungere som en forsmak og et eksempel på et Månedens bilde.
 
Med dette inviterer vi alle som tar bilder til å sende inn ett eller flere bilder til konkurransen Månedens bilde i mars. Det er da en forutsetning at du som fotograf gir din tillatelse til at bildet blir publisert på internett.
 
Juryen som skal kåre et vinnerbilde for hver måned består av Leif Strømdal og Steinar Strand. Bilder, merket med tittel og fotograf,  bes sendt på E-post til kultur@sorfold.kommune.no 
Frist for å delta i kåringen av Månedens bilde for mars: 14. mars. Resultatet vil bli kunngjort her på hjemmesiden like etter påske, dvs. ca. 28. mars. Premien er et Sørfoldkrus.
 
Du står helt fritt i valg av motiv - natur, bygninger, mennesker eller hva som helst, men motivet må være hentet fra Sørfold, og hvis bildet forestiller mennesker må disse ha gitt sin tillatelse til at bildet blir publisert.  
 
NB! Bilder som sendes inn, må ha høyest mulig oppløsning. Hvis det knytter seg en spesiell historie til bildet, vil vi gjerne ha med den også.