To viktige datoer

  • Onsdag 19. juni besøker Arctic Race Roadshow Sørfold for å samle informasjon, lage litt aktivitet, blest og filmklipp som skal brukes på hoveddagen 5. august.
     
  • Mandag 5. august er dagen da rittet kommer via Straumen, og her håper vi alle er med og viser Sørfold fra en festside med alt som kan tenkes av påfunn. 

Gå inn via Arctic Race-knappen på forsida, og under der finner du 6 valg – slik bruker du de tre siste:

  • ARN Roadshow 19. juniOversikt over programmet den dagen ARN er her for å samle reklame om kommunen vår.
    På denne sida ligger også meldingsskjema under, dersom du har gode tips, kommentarer eller spørsmål.
  • ARN – Rittdagen 5. august. Oversikt over hva som skjer under folkefesten på selve rittdagen, besøk av Dag-Otto Lauritzen, minikonsert for de unge, lakse-rodeo, markedsdag m.m.
    Her kan du f.eks. melde inn om du deltar med noe på markedsdagen, eller foreslå hvor du vil ha med deg noen til å være heiagjeng når helikopter og løp passerer med TV-kamera fra helikopter.
  • Meldingsskjema – skjemaet du kan bruke for å sende inn forslag, spørsmål eller kommentarer til oss i kommunen (samme skjema som på de andre sidene).

Det vil også etterhvert komme informasjon/kart som viser hvordan veisperringer kommer til å bli satt opp denne dagen, - både med ubemannede sperringer, sperringer bemannet av frivillige, og sperringer der politiet vil holde vakt.

Følg med på disse sidene med jevne mellomrom, for det blir lagt ut mer og mer etter hvert som arrangementet utvikler seg og vi får fastsatt flere punkter.