(Vi beklager dårlig bildekvalitet grunnet problem med kamera under besøket)

På vegne av kommunen, kunne ordfører Kolbjørn Mathisen, sammen med næringssjef Gerd Bente Jakobsen (til stede men utenfor bilde), overrekke en blomst til eier av den nye klinikken, Hege Schei, med lykkeønskninger og lovord om slike typer etableringer her i Sørfold.
– Dette er noe vi trenger, både som lokal tjeneste for befolkninga og for å holde aktivitet i tilgjengelige forretningsbygg her på Straumen, var noe av det ordføreren kommenterte under besøket. Og han fikk bekreftet behovet for tjenesten, ved at timebestillinger kom inn på telefon selv under det korte besøket, og kunder hadde forlatt klinikken rett forut for ordførerens ankomst.

Ordfører i prat med fotterapeut Hege Schei
Ordføreren fikk testet behandlingsstolen hos Schei Fotklinikk. Foto: Sørfold kommune.

Tilbyr variert fotpleie

Hege Schei kan skilte med at klinikken tilbyr veldig varierte typer behandling, råd og veiledning. Her kan nevnes: 

  • Klipp av negler, tykke negler, inngrodde negler, nedgrodde negler
  • Neglkorrigeringer
  • Fjerning av hard hud og sprekker i hæl
  • Torner og vorter
  • Sjekk av evt. sopp i hud og negler
  • Råd og veileding angående sko og avlastning
  • m.m.

Viktig med behandlig for diabetikere

– Jeg er opptatt av å poengtere viktigheten av fotterapi for de med diabetes. Det er viktig at de kommer inn hyppig og regelmessig for å forebygge og avverge sårdannelser. Da sjekker jeg bl.a. om det er nedsatt følighet i beina eller tærne, samt gir kundene informasjon om stell av føttene hjemme mellom hver behandling.

Ikke bare for de eldre

Schei kunne fortelle at en fotklinikk vil kunne bety mye for folk i alle aldre. Forebygging av skader og slitasje på grunn av feilstilling eller feil bruk av sko, gjør at man kan unngå slike problemer senere i livet. 
– Jeg er interessert i alt av føtter, uansett alder, kommenterer Hege Schei. Massasje for fot og legg, eller bruk av gode og rette fotkremer til forskjellige behov, er godt for trette og slitne føtter.

Ordføreren fikk prøvesitte behandlingsstolen, og ble sittende vel og lenge. Temaet i praten svingte også innom andre muligheter som nabolokalene kunne blitt brukt til.  
– Tenk om vi kunne starta lørdagen med å gå til fotbehandling, og så rett inn på en kafé eller en pub ved siden av for å treffe kjentfolk og slå av en prat. Det kunne vært en perfekt start på helga.

Sørfold kommune gratulerer med dette Hege Schei med nyetableringa og ønsker lykke til!
 

Åpningstider, Schei Fotklinikk:

Mandag - fredag: 08:00 - 15:00.
Torsdager utvidet til 08:00 - 18:00.

Timebestiling: 90 01 67 23, eller ved å stikke innom klinikken i åpningstidene.