Ei lita gruppe med ansatte fra kommunens avdelinger, har jobbet sammen for å kunne presentere kommunen i ny drakt, og forhåpentligvis har vi fått ei nettside som er lettere å lete i, og mer oppdatert enn den gamle.

Men vi gjør oppmerksomme på at denne nye nettsida slett ikke er 100% komplett pr i dag - 1. mars. Noen mangler vil du finne, og disse jobber vi fortløpende med å tette. 
Datoen 1. mars 2024 som åpningsdag, var satt ganske tidlig i høst, og det har vært jobbet hardt for å unngå utsettelse.

Fem ansatte som har jobbet med den nye nettsida.
Web-gruppa som i dag presenterer ny nettside: Fra venstre - Sharon Dahlskjær (konsulent, personal- og organisasjonsavdeling), Rita Rønnebu (områdeleder oppvekst og kultur), Kåre Aure (ingeniør teknisk/næring), Johanne Steinmo-Solvang (ergoterapeut, helse og omsorg) og Bjørnar A- Pettersen (webredaktør/informasjon).

Nytt utseende og nye funksjoner

Denne nye nettsida vil inneholde litt nye elementer som vi vil komme tilbake til med ei kort veiledning til, spesielt gjelder dette «Mitt nabolag», et kartbasert meldingssystem for å rapportere inn observasjoner og hendelser fra deg til kommunens driftsavdeling angående vei, vann, avløp, gatelys og lignende.

Forsidebildet skal vi forsøke å oppdatere månedlig med fine motiv fra kommunen - som en slags årstidskalender som viser tida vi er inne i. Her kan du være med på å sende inn forslag til bilder, om du har. De må helst være av nyere dato, notert med fotograf, dato og sted. Fotograf blir kreditert med navn på forsida. 
 

Flere nyheter

Det er ikke bare ny nettside som er kommet på plass den siste tida. Flere andre nyheter i samme gate vil være viktige i vår kommunikasjon med innbyggerne og omverden rundt. 

  • Ny film om kommunen er laget (tekstet utgave og synstolket utgave)
  • ny brosjyre er blitt digital og snart også i fysisk utgave (kan sees her)
  • vedtak om samisk navn på kommunen er gjort i statsråd
  • vi er med som vertskommune for årets Arctic Race of Norway til sommeren 
  • ved inngangen til rådhuset er det etablert digital KommuneVert for kontakt mellom besøkende og ansatte eller legekontor

Og disse elementene håper vi også at dere som innbyggere vil være med på å ta i bruk. Spre både film og brosjyre, og markedsfør alt det flotte vi har å tilby.
Det er viktige koblinger som omverden kan kikke inn gjennom, og kanskje det gir noen lyst til å lukte på Sørfold som aktuelt bosted for framtida.

Og for de som lurer - nyhetsartikler vil fortsatt bli publisert også på vår facebook-side, akkurat som før. 
Vi tror mange primært leser nyhetssakene våre der.
 

Velkommen som aktiv bruker av vår nye nettside!

Kolbjørn Mathisen
Ordfører