Bli med på fellestur!

På aktivitetshuset Bakeriet mellom kl.13. 00 og 16.00 søndag 24. oktober kan representanter for Mental Helse og Sterke jenter by på boller og kaffe/saft.

Dette er selve dagen for TV-aksjonen, og flere fra komitéen vil være til stede for å ta godt i mot alle som kommer innom. Der vil det også stå bøsse for de som ønsker å gi penger på den tradisjonelle måten.

Kl.13.00 starter fellestur med oppmøte, start og innkomst  Bakeriet. Der står det oppslag med kart og beskrivelse av løypa, som har 10 innlagte poster. Turen går i området rundt Straumen skole, og denne gangen har samtlige oppgaver tema fra Sørfold.

Ved hvert svaralternativ står en bokstav. Disse skal settes sammen til et løsningsord på 10 bokstaver, som du sender inn via skjemaet nederst i artikkelen her.

Postene settes ut i løpet av fredag, og det går også an å ta turen både før og etter selve aksjonsdagen. Postene blir stående ute til 5. november. Etter den tid blir premiene trukket.

NB! TV-aksjonens VIPPs-nummer står på hver post. Vi oppfordrer alle til å bidra. Alt som kommer inn før kl. 18.00 blir registrert på bostedskommunen og innvirker på Sørfolds resultat.

Ikke bøssebesøk på dørene

Bøsser plasseres ut blant annet på institusjoner, butikker og Kobbelv vertshus, men det blir ikke bøssebesøk på dørene i forbindelse med TV-aksjonen. I stedet håper vi alle vil gi via Sørfold kommunes digitale bøsse, som du ser under her. Der kan du gi med VIPPS.

Det er sendt brev til foreninger og bedrifter, med oppfordring om å bidra via giverstafett. Denne oppfordringen gjelder fortsatt.

Der legger man inn beløp og e-postadresse og får faktura tilsendt. Og ved hjelp av postnummeret blir bidraget registrert på rett kommune. Det samme gjelder om man gir via vipps eller digital bøsse og alt som registreres innen kl. 18.00 på selve dagen.

Løp for PLAN

Løp til inntekt for TV-aksjonen

Samtlige tre skoler har aksjonskvelder til inntekt for TV-aksjonen.

I tillegg har småtrinnet ved Straumen skole løpt hele 289 aksjonsrunder i den flotte, nye sykkelløypa. Barna er sponset av Sisomar AS med 5.000 kroner. Flott innsats av både elevene og sponsor.

 

Kommunestyret har bevilget 15.000 kroner til TV-aksjonen. Flere bedrifter og organisasjoner har også lagt inn sine bidrag, her er oversikt over det som har kommet inn så langt:

Giverstafett, bidrag fra Sørfold

Skjema for innsending av løsningsord på lokalquiz