En lun og stemningsfull time i Rådhussalen

Sveinar Aase er Sørfold kommunes egen pianist og distriktsmusiker; pianisten Ann-Sofie Godø har vært landsdelsmusiker i Troms i over 25 år. I år fyller både Landsdelsmusikerne i Nord-Norge og distriktsmusikerne i Sørfold 40 år.

Det skal Sveinar og Ann-Sofie feire med en helt ny produksjon der flygelets muligheter utnyttes til fulle, med hele 20 fingre istedenfor 10. De har med seg tenoren John Kristian Bjørnstad Karlsen, som også er distriktsmusiker i Sørfold.

Det verdenskjente stykket «Rhapsody in Blue» skrev George Gershwin i 1924 til seg selv på piano, opprinnelig ledsaget av et jazzorkester.

Sveinar og Ann-Sofie er glade for at det også finnes en utgave for firhendig klaver, da den har en sentral plass i konserten.

Kjenner man dem godt, vet man at Sveinar og Ann-Sofie er spesielt gode til å formidle musikk av høy kvalitet på en folkelig måte.

Ikke minst når de får hjelp av John Kristian, som vil bidra med et varmt lyrisk preg til programmet. Publikum kan glede seg til en lun og stemningsfull time til toner av Gershwin, Dvořak, Brahms m.fl.

Konserten er utviklet i samarbeid mellom Troms fylkeskommune - Kultur i Troms og Sørfold kommune.

Velkommen til Rhapsody in Blue:

Torsdag 14. februar kl. 18.00 i Rådhussalen, Straumen.

Billettpriser:

  • Voksne kr. 150
  • Honnør kr. 100
  • Barn til og med 17 år: gratis

KJØP BILLETT

Billetter selges også over disk på servicekontoret, Rådhuset og i døra på konsertdagen fra kl. 17.00.

Medvirkende:

  • Sveinar Aase, piano
  • Ann-Sofie Godø, piano
  • John Kristian Bjørnstad Karlsen, tenor

Produsent: Dominique Guyot, Kultur i Troms

Varighet: ca. 60 minutter