Det er mange foreldre og andre som har vært med som aktivitetsledere underveis og flere har meldt at de ønsker å bidra. Dette synes vi er kjempeflott!

Et av delmålene til prosjektet er å jobbe systematisk med trygg og konstruktiv kommunikasjon mellom de 3 rommene som utgjør en oppvekst: Hjem – Skole – Fritid. Og til å hjelpe oss med dette viktige arbeidet har Heilt Innafor knyttet til seg Annabell Stefaniussen som i en årrekke har kurset foreldre og andre som veileder barn og unge i vennlig og tydelig kommunikasjon.

Fredsarbeid i heimen

Annabell og hennes ektefelle Dagfinn driver sin bedrift «Fredsarbeid i heimen» nesten utelukkende via nett. Derfor vil vi i «Heilt Innafor» kunne tilby alle foreldre og alle lærere ved Straumen Skole nettkurs/webinarer hvor dere kan følge interessant, nyttig og spennende undervisning hjemme fra deres egen stue. Dette er en superbra løsning, spesielt nå i koronatiden, da vi når ut til alle uten at dere trenger å møte opp samlet på et spesielt møtested. I videoen nedenfor kan dere selv høre hva Annabell sier om webinarene i neste uke.

Alle påmeldte får tilgang til å se opptak av webinaret         

Som deltaker på nettkurs bestemmer du selv om du vil være aktiv og stille spørsmål og kommentere i kommentarfeltet, eller om du bare vil være tilstede og se og lytte. Som påmeldt til kurset vil du dessuten få tilgang til opptak av kurskvelden slik at du kan repetere og se det flere ganger. Dette gjelder også hvis du ikke har mulighet til å delta på selve live-webinaret, men ønsker å se opptaket når det passer deg. En annen bra ting med webinarer, er at flere i husstanden kan se det sammen.

«Heilt Innafor» er veldig glad for, og stolt over å ha fått Annabell og Dagfinn med på laget, og vi gleder oss til å dele med alle dere mye kul og spennende kunnskap som er GULL å eie i utrolig mange sammenhenger.

Vi oppfordrer deg derfor om å melde deg på og delta på nettkursene som du nå får fri og GRATIS tilgang til gjennom prosjektet. Dette er absolutt en gavepakke du ikke vil gå glipp av!!

Første webinar for foreldre er: Tirsdag 9. mars kl 20:30.

Link til påmelding: https://event.webinarjam.com/register/64/g3244s69 

Klikk på linken over, registrer deg og du vil motta epost med link/tilgang til webinaret. Det er også sendt ut informasjon på epost til dere alle foreldre (via skolen).

Webinar for lærere: Torsdag 11. mars. Info og påmelding via skolen.